Hellmusic logo Reklama
Prisiminti
? 
kraujas

WAP.HELL-MUSIC.LT

APKLAUSA
Ar sekate/klausote išleistus naujus albumus?
Taip, dažniausiai
Kartais, tik mėgstamiausių grupių
Ne, klausau tik old-school'o

ARCHYVAS

NAUJAUSIA FORUME

ARTIMIAUSI ALBUMAI
2012-05-25
DISAFFECTED „Rebirth” (i)
2012-05-25
THE INIQUITY DESCENT „The Human Apheresis”
2012-05-25
AHAB „The Giant” (i)
2012-05-25
SABATON „Carolus Rex” (i)
2012-05-28
MALICE „New Breed Of Godz”
PILNAS SĄRAŠAS

STATISTIKA
Viso straipsnių: 329
Viso naujienų: 2959
Viso naudotojų: 3542
Naudotojų sąrašas
Miestų statistika
Naujausias: Saulutė
Viso žinučių: 158931
Viso komentarų: 10256
Naujausia: 08:23:23
Dabar prisijungusių: 0

reklama

Keliones

Puslapiai: 1

rupūžoks
statusas
True senbuvis
Ar megstate keliauti? Kiek uzsienio saliu yra teke aplankyti? Kurios patiko labiausiai? kodel? Keleriu metu pirmasyk aplankete uzsienio sali? Kur buvo jusu tolimiausia kelione? Ir t.t.t.t.t.t.......... :)

Klausiu, nes pati keliones dievinu. Esu buvusi mazdaug 20-yje Europos saliu. Tolimiausia kelione, be abejo, buvo praeita rudeni i JAE. Pirmasyk i kelione leidausi 1995m. (jei neskaitysim tos, kad manes laukdamasi mama keliavo i Armenija). Tai buvo kelione i Cekija su savom masinom. Po to, kokiais 1998m dviese su drauge (!!!) keliavom i Danija. Siaip per metus issiruosiu i mazdaug 3-5 keliones, o tokiuose miestuose kaip Berlynas ar Ryga jau nebepasiklysciau. Siaip tai pacios nuostabiausios keliones nebutinai turi buti pacios tolimiausios. Nors aisku, kelione i JAE buvo ypatinga. Praeitu metu vasaros pabaigoje 2-a karta vaziavau i Slovakijos tatrus. Myliu kalnus. Nors Tatrai ir aiskiai zemesni uz Sveicarijos Alpes, bet ten vaziuoti galbut lietuviams net ir labiau apsimoka, nes jie yra palyginus netoli. Siaip su tevais kiekvienais metais vykdavom i poilsines keliones po vidurzemio salis. Nors jau keleta metu jas pakeiciam turistinemis. Tikiuosi, niekad daugiau neteks pabuvoti Turkijoj. Nekenciu sitos salies del vieno joje nutikusio ivykio. Ateinantiems metams jau turiu daugmaz suplanavusi 3 keliones. Butinai kazkur istruksiu per pavasario atsotogas (gali buti, kad link Ispanijos-Portugalijos), vasaros pradzioj i Sankt Peterburga (kaip tik per baltasias naktis) ir i Norvegija. Tiesa pasakius, tai Europa man jau igriso. Cia kalbu, lyg viska Europoje buciau aplankius. Labai noreciau pabuvot kur kitur uz Europos ribu. Esu viena is tu, kurie dievina gamta. Viena privaluma turejo Tarybu Sajunga, kad joje i keliones vezdavo nemokamai. Kaip nuostabu butu nuvykti i kokia Kamciatka, Sibiro taiga ir tundra, aplankyt Baikala, Aralo, Kaspijos juras, Kryma. Bet lazda turi du galus- SSRS buvo draudziama isvykti uz jos ribu. Taip pat savo svajonese turiu su mainu programa kelione pusmeciui i kokia Brazilija ar PAR.
Žinučių: 488 2006-02-15 17:58
gvazdadior
statusas
True senbuvis
Hmm..Esu buves Latvijoj ir Lenkijoj, kaimynines salys..Keliauti gal ir megstu, bet nera galimybiu labai daug, ta padaryti, o siaip labai noretusi.Butu neblogai aplankyti skandinavijos salis kur salta,seniai norejau nuvaziuoti i Suomija su draugu jo ten gimines gyvena,tai gal dar nuvaziuosiu kada nors :))
O siaip vasara siais metais "tranzu" daug teko pakeliauti..Noretusi nutransuot iki kokios Ispanijos, bent sioks toks extrymas butu :)

Rupuzoks rase:
Nekenciu sitos salies del vieno joje nutikusio ivykio.

Tai kas ten taip nutiko baisaus,kad nekenti ?

Žinučių: 795 2006-02-15 18:36
rupūžoks
statusas
True senbuvis
ai... Gal tiek to... Susije su priekabiavmu (zinant, kad man tada buvo 12m). Vat keista, bet ikrito i pasamone man tas ivykis, nors visa kelione ir buvo labai idomi, bet vis tiek kazkaip pagalvoju apie Turkija ir iskart koktu pasidaro.
Žinučių: 488 2006-02-15 19:00
abaddon
statusas
True senbuvis
o as tai daug kur esu buvus... taip pat megstu gamta, nors mane labiau zavi Europietiska kultura, mazos senamiesciu gatveles.
as dievinu Viena. mano gyvenimo svajone gyventi kur nors angliu gatvej arba pro langus matyt liaudies soda. neitiketinas miestas. eurofija.
na ir maloniausiai prisiminimai, tai mazytes konditerijos Vienoj. arba kaip gulejau pievelej Berlyne su draugais. geriau alu ir rukiau malboro gold is cigareciu automato.
sia vasara vaziuoju su orkestru dviem savaitems i Vokietija ir Cekija. o daugiau tai dar nieko neplanavau.
noriu i Rumunija, nes nebuvau ir nes mano galva Rumunija turi kazka viduramzisko.
Žinučių: 1071 2006-02-15 20:45
Ag0nija
statusas
True senbuvis
na esu daug kur buvus-pora kartu tranzavus... :D seip labiausiai kur buvau man patiko Maskvoje. Labiau netgi ne miestas, o tas jausmas :)) tokios laisves-eini ir niekas i tave neziuri
Žinučių: 1444 2006-02-15 20:49
rupūžoks
statusas
True senbuvis
Labai noreciau kada patranzuot, bet deje nieks neileidzia. Sumastem su klasioku kita vasara peskom nuo Kdn iki Kauno patraukt. Cia mazdaug apie 64km butu :)
Žinučių: 488 2006-02-15 22:22

statusas
Naujokas
Toliausia kur buvau - Azorų salos, Atlanto vandenyne, ten giminės gyvena. Mažos salelės viduty vandenyno su ugnikalniais (veikiančiais) ir urvais, jėga... Šiaip labai patiko Paryžiuj, ta senamiesčio atmosfera, Kopenhagoj, Vienoj. Dar po vidurio Europos šalis keliavau, bet ten kažkaip didesnio įspūdžio nepaliko :).
Žinučių: 6 2006-02-15 23:10
BADAS
statusas
True senbuvis
As pora kartu Prancuzijos pietuose lankiausi. Keliones tikrai keicia zmones.
Žinučių: 938 2006-02-16 00:25
riusMa
statusas
True senbuvis
As daba sedziu Anglijoj ir kazkaip jau man igryso cia.Gal del to,kad ne turizmo tikslais cia esu ir laiko bei galimybiu nelabai yra,bet pries vaziuodamas namo butinai pasidarysiu turistine savaite,gal ir neaplankysiu kazkokiu izimybiu, tai bent jau aplinkinius miestelius apvazinesiu,juolab visur gan pigiai galima traukiniu nulekt. O daugiau niekur kaip ir nesu buves.Pirma karta uz Lietuvos ribu isvaziavau budamas beveik 21.O kas del tranzavimu - cia yra superinis geris (susitaupo babkes/ir siaip idomu). Ta nezinomybe kas sustos,kada sustos,iki kur paves.. va cia tai jega.Daugelis sustojusiuju klausia kodel tranzuoju,juk jei turiu babkiu galeciau varyt traukiniu ar autiku,bet sedet kelias valandas atsibosta ten.Na gal kada reix aplankyt ir kokia uzsienio sali tranzais.
Žinučių: 475 2006-02-16 14:11
KranklyS
statusas
Senbuvis
Lb. megstu keliaut. negaliu pasigirt dideliu saliu skaiciumi bet teko pabuvot kaimynenese valstybese! vat vasara lb megstu tokias keliones kaip baidares. Su tevu ir vienu draugu pasiemam sena rusiska baidarela ir dw kokiom 3-4 dienom i lietuvos upes. Patiriam daug nuotikiu pradedant baidares apvirtimu,prakiurgimu,medziu nuvirtimai i upe,bebru uztvankos ir pan. baigiant buliu uzpuolimu paryciais,nezinojom kad palapine pasistatem karviu ganykloje! tai va... Seip lb noreciau nukeliaut i naujaje zelandija! traukia tokia tolimybe!
Žinučių: 223 2006-02-16 21:15
vejasnb
statusas
True senbuvis
megstu keliaut. patinka senieji/didieji europos miestai. patinka kalnai. teko aplankyt 14 valtybiu.visos paliko didely ispudy.seip noreciau nukeliauti i anglija. nes tan salis su turtinga istorija. seip keliauju su tevais,savu automobiliu.
Žinučių: 5108 2006-02-21 21:53
Mortician666
statusas
Patyręs dalyvis
Buvau Ispanijoje ir Turkijoje,kelione i Ispanija ir buvo pirma kelione i uzhsienio shali tai buvo uzhpraeita vasara wat.Kaip jau kazhkas minejo norechew irgi nukeliaut i Skandinavijos shalis,zhavi ju gamta,praeitis. Keliones su tevais yra gana nuobodzhios gaijla kad nera galimybiu keliaut su draugais,butu visai kitaip..
Žinučių: 138 2006-02-25 12:05
Genius_loci
statusas
Senbuvis
Kas norėtų į Taliną?
Žinučių: 158 2011-10-31 15:18
J[]|{ER
statusas
True senbuvis
aš! :)
Žinučių: 3833 2011-10-31 20:45
ASTAROTH
statusas
True senbuvis
jei daugiau "pliusu" butu mano pusej tai didziaja gyvenimo dali praleisciau keliaudamas,bet yra kaip yra...
Žinučių: 3489 2011-10-31 21:39
Anonymous
statusas
True senbuvis
Nu nenau kai su tuop keliavimu... "Pasitrankyt" po svetimus miestus/šalis, bet po kiek laiko pabos...
Žinučių: 1610 2011-10-31 22:29
Rocking
statusas
True senbuvis
Ką, geniau, siūlai?
Žinučių: 1091 2011-11-13 16:14

Puslapiai: 1

kraujas

NAUJIENOS
LIETUVOS NAUJIENOS
UŽSIENIO NAUJIENOS

RENGINIAI LIETUVOJE
2012-05-26 įvertinimas
Jadagoniuose festivalis „Baikerių naktys 2012“. Dalyvauja: ROYAL HUNT (progresyvusis metalas...
2012-05-26 įvertinimas
Vilniuje: OBOLTRED (death metal, Vilnius) INHERITAGE (brutal death metal, Panevėžys) ELIMINAT...
2012-05-30 įvertinimas
Kaune KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja: KATHAARSYS (progre...
2012-05-31 įvertinimas
Jonavoje KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja: KATHAARSYS (pro...
2012-06-01 įvertinimas
Vilniuje KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja: KATHAARSYS (pro...
2012-06-02 įvertinimas
Vilniuje: AWAKENING SUN Vieta: „Alaus namai“ (A. Goštauto g. 8, Vilnius). Laikas: 20 va...
PARODYTI VISUS
RENGINIŲ ARCHYVAS

RENGINIAI UŽSIENYJE
VISI UŽSIENIO RENGINIAI