Hellmusic logo Reklama
Prisiminti
? 
kraujas

WAP.HELL-MUSIC.LT

APKLAUSA
Ar sekate/klausote išleistus naujus albumus?
Taip, dažniausiai
Kartais, tik mėgstamiausių grupių
Ne, klausau tik old-school'o

ARCHYVAS

NAUJAUSIA FORUME

ARTIMIAUSI ALBUMAI
Šiandien
TRUTH AND ITS BURDEN „Choices”
Šiandien
ROYAL THUNDER „CVI”
Šiandien
MUTILATION RITES „Empyrean”
Šiandien
TO SPEAK OF WOLVES „Find Your Worth, Come Home”
Šiandien
THE BUNNY THE BEAR „Stomach For It”
PILNAS SĄRAŠAS

STATISTIKA
Viso straipsnių: 329
Viso naujienų: 2957
Viso naudotojų: 3541
Naudotojų sąrašas
Miestų statistika
Naujausias: wailofsumer
Viso žinučių: 158915
Viso komentarų: 10252
Naujausia: 15:44:28
Dabar prisijungusių: 0

reklama

2012-ųjų m. metalo albumai

Puslapiai: 1, 2, 3, 4, 5, 6

bloodie
statusas
True senbuvis
Nebūtina iš karto siųstis. Jūtūbei veik visas albumas yra.
Pirma Daina
Penkta daina
Bent man iš šitų pavyzdžių tai kažkiek geriau nei "Mantras", bet siųstis netraukia...
Žinučių: 782 Redaguota 1 k. (paskutinį: 2012-02-17 21:00:
Anonymous
statusas
True senbuvis
Parsiūst albą nėr problemos, bet laiko kažkaip nesinori gaišt perklausant abejotinos kokybės albumus anymore...
Žinučių: 1609 2012-02-17 22:21
8520321
statusas
Senbuvis
kazin kiek per metus nauju albumu perklausoma ir kiek is ju verti antro karto :D O vietoj to kad lauktum ka kiti parasys geriau pats paklausytum ir savo nuomone susidarytum
Žinučių: 338 2012-02-18 08:53
J[]|{ER
statusas
True senbuvis
LES DISCRETS naujausias - tobulybė! Čia jau mada tampa, kad metų pradžioje išleidžiamas geriausias post-rock albumas, kurio perspjaut neįmanoma? (kaip praeitais metais su MOGWAI)
Žinučių: 3833 2012-02-18 13:12
Firo
statusas
Senbuvis
J[]|{ER, klausei Tangled Thoughts of Leaving albumą? Deda Mogvajus į šuns dienas. =D~
Šiaip šiemet dar išeis tiek If These Trees Could Talk, tiek MONO albumai, tad su kuo konkuruot bus. Dar Cult of Luna, jei galima juos pripaišyt. (Nors, šiaip, Les Discrets prie legit post-rock'o nepriskirčiau, kaip ir CoL)

Hmmm, šiemet man kažkaip vangiai su naujais albumais einasi, siunčiuosi, bet prioritetą duodu senesniems įrašams.
Žinučių: 376 2012-02-18 13:43
bloodie
statusas
True senbuvis
LES DISCRETS naujausias - tobulybė! (...) (kaip praeitais metais su MOGWAI)
Keista, man abu albumai jokio didesnio įspūdžio nepaliko. Pernai Mogvajai stipriai nuvylė, nes tikėjausi kažko panašiai įdomaus kaip "Happy Songs for Happy People", o gavau tiesiog eilinį post-roką. Les Discrets atvejis gal kiek geresnis, bet albumas praktiškai toks pat kaip debiutas, tikėjausi kažkokio ryškesnio progreso; nujaučiu, kad ilgainiui bus kažkas tokio nuobodaus kaip dabartiniai Alcest.

Earth irgi ne kas. Pirma dalis pasižymėjo puikia atmosfera ir tai kažkaip užglaistė monotonijos ir pasikartojimo plyšius. Šitas suka į post roką tokiu pačiu stilium. Kai kur žinoma suveikia pakartojimo menas, bet čia ne Dzenas ir ne minimalizmas; grupei - arba judėti, arba išnykti: dabartinis rezultatas - pačio savęs mėsinėjimas jau atšipusiu ir parūdijusiu skalpeliu.

Ir Cohen'as nuvylė. "The Darkness" žinoma puikus šmotas, bet visuma - skysta ir neįdomu: vokalas nėra viskas.
Žinučių: 782 2012-02-18 14:22
bloodie
statusas
True senbuvis
Atsiprašau, internetas stringa.
Žinučių: 782 Redaguota 1 k. (paskutinį: 2012-02-18 14:23:
8520321
statusas
Senbuvis
ir man visiskai nepatiko les discrets. vis zejau kiek dar liko iki galo, o jazau..
Žinučių: 338 2012-02-18 15:09
J[]|{ER
statusas
True senbuvis
Keista, man abu albumai jokio didesnio įspūdžio nepaliko. Pernai Mogvajai stipriai nuvylė, nes tikėjausi kažko panašiai įdomaus kaip "Happy Songs for Happy People", o gavau tiesiog eilinį post-roką. Les Discrets atvejis gal kiek geresnis, bet albumas praktiškai toks pat kaip debiutas, tikėjausi kažkokio ryškesnio progreso; nujaučiu, kad ilgainiui bus kažkas tokio nuobodaus kaip dabartiniai Alcest.

LES DISCETS abu albumai skirias kaip diena ir naktis...
Žinučių: 3833 2012-02-19 14:03
bloodie
statusas
True senbuvis
LES DISCETS abu albumai skirias kaip diena ir naktis...
Vienur daugiau šiogeizo, kitur daugiau post roko, bet nuotaika praktiškai tokia pati - t.y. įspūdis perklausius albumą abiejuose liko kaip pusiau malonaus sapno, bet kas akimirka nykstančio, ar romantizmo epochos prancūzų paveikslų vaizdinių, ne pačių tobuliausių ir truputį pernelyg manieringų, ir nors antrasis darbas tikrai daug aršesnis ir muzikalesnis, kalbant apie bendrą atmosferą, galima žaisti surask 20 skirtumų - jų yra, bet daugiau išorinių, nei esminių. Na, žinoma, nereikėjo iš jų kažko kitokio tikėtis, bet bent jau galvojau, kad muzika labiau įtrauks, bent kuriam laikui nuplukdys į nostalgišką fantazijų pasaulį; nesuveikė...
Žinučių: 782 Redaguota 1 k. (paskutinį: 2012-02-19 14:25:
J[]|{ER
statusas
True senbuvis
ir nors antrasis darbas tikrai daug aršesnis ir muzikalesnis

man tai kaiptik pirmas labiau agresyvesnis ir aršesnis, nei naujas... dėl to naujas labiau ir patinka.
Žinučių: 3833 2012-02-20 14:48
Anonymous
statusas
True senbuvis
"Nutekėjo" (šiandien jau oficialiai) Autopsy "All Tomorrow's Funeral" kompiliacija.
Na ką galiu pasakyt? Kompiliacija susideda iš grupės EPs ir "Horrific Obsession" singlo, tai daugiausia naudos tiems, kurie neturėjo Epūškių, tai dabar galės viską vienoje vietoje įsigyt.

Taip pat yra, berods, trys nauji gabalai: "All Tomorrow's Funeral", "Broken People" ir "Maggot Holes", kurie iš pirmų perklausų gan nykiai nuskambėjo.
Žinučių: 1609 Redaguota 2 k. (paskutinį: 2012-02-20 15:34:
Anonymous
statusas
True senbuvis
P.S.:

Gabalas "Mauled to Death" iš praeitų metų "Mauled to Death" singlo, kurio, beje, nepastebėjau iki šiol, ir yra šioje kompilacijoje, kala į klyną! \m/
Žinučių: 1609 2012-02-20 15:45
8520321
statusas
Senbuvis
Hej, NAPALM DEATH klausau sviezia. Nuvare biski atgal iki Smear Campaign, bo galios per mazai iki TWFNS. Kruvele pasiutpolkiu, biski galingu gabalu ir viskas cia ciki piki :')
Žinučių: 338 2012-02-21 19:27
bloodie
statusas
True senbuvis
Ar man tik taip atrodo dėl klausytos prastos įrašo kokybės, ar rimtai DRUDKH visiškai nusigrojo ir išleido bene prasčiausią albumą iš visos diskografijos? Bet kokiu atveju dar reikia bent sykį aukštesnės kokybės įrašą paklausyt. Jei tikrai tai toks šlamštas, šiemet tikėtina, kad, apart pasaulio pabaigos garsų, nieko įdomaus taip ir neteks išgirsti (kalba žinoma eina išskirtinai apie šių metų leidinius).
Žinučių: 782 2012-02-21 22:06
Anonymous
statusas
True senbuvis
Man tai nedaeina, kaip nauji albumai internete atsiranda maždaug savaite ankščiau oficialios datos?.. Aš skaitau, kad kai albumas išeina, kas nors jį nusiperka, nuripina ir patalpina internete, bet kai savaitė ankščiau nauji albumai "tupi" internete, tai zjb, bet kaip tai įvyksta bbžn.

Nebent patys muzikantai (teoriškai) gali patalpint nors, aišku jie to nedaro / nedarys
Žinučių: 1609 2012-02-21 22:44
Anonymous
statusas
True senbuvis
O Napalm Death reiks prasukt.
Žinučių: 1609 2012-02-21 22:44
Firo
statusas
Senbuvis
Anonymous, kartais įmetami kokie streamable previews (nors ir pilni, bet šūdinos kokybės) ir juos kas nurip'ina, bet dažniausiai albumai nuteka iš reviewer'ių. Jie gauna įrašus anksčiau įvertinimui.
Žinučių: 376 2012-02-21 23:06
Anonymous
statusas
True senbuvis
bet dažniausiai albumai nuteka iš reviewer'ių. Jie gauna įrašus anksčiau įvertinimui.
jasna.
Žinučių: 1609 2012-02-21 23:22
8520321
statusas
Senbuvis
Ar man tik taip atrodo dėl klausytos prastos įrašo kokybės, ar rimtai DRUDKH visiškai nusigrojo ir išleido bene prasčiausią albumą iš visos diskografijos?

Didziausias sito albumo minusas tas, kad nebeatskiriu dainos nuo dainos. Nu nzn, to dar nebuvo man pas juos. Plius groja visiskai neidomiai. Ne tik kad KUR AS TAI GIRDEJAU? bet dar blogiau AR PAPRASCIAU BEIMANOMA BUTU? patiko kad agresivesnis vokalas
Žinučių: 338 2012-02-22 15:51

Puslapiai: 1, 2, 3, 4, 5, 6

kraujas

NAUJIENOS
LIETUVOS NAUJIENOS
UŽSIENIO NAUJIENOS

RENGINIAI LIETUVOJE
2012-05-26 įvertinimas
Jadagoniuose festivalis „Baikerių naktys 2012“. Dalyvauja: ROYAL HUNT (progresyvusis metalas...
2012-05-26 įvertinimas
Vilniuje: OBOLTRED (death metal, Vilnius) INHERITAGE (brutal death metal, Panevėžys) ELIMINAT...
2012-05-30 įvertinimas
Kaune KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja: KATHAARSYS (progre...
2012-05-31 įvertinimas
Jonavoje KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja: KATHAARSYS (pro...
2012-06-01 įvertinimas
Vilniuje KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja: KATHAARSYS (pro...
2012-06-02 įvertinimas
Vilniuje: AWAKENING SUN Vieta: „Alaus namai“ (A. Goštauto g. 8, Vilnius). Laikas: 20 va...
PARODYTI VISUS
RENGINIŲ ARCHYVAS

RENGINIAI UŽSIENYJE
VISI UŽSIENIO RENGINIAI