WAP.HELL-MUSIC.LT
APKLAUSA
Ar sekate/klausote išleistus naujus albumus?
ARCHYVAS
NAUJAUSIA FORUME
ARTIMIAUSI ALBUMAI
Šiandien NIGHTMARE „Mercury Rain” Šiandien ENGEL „Blood Of Saints” ŠiandienSONATA ARCTICA „Stones Grow Her Name” (i)
Šiandien NIGHTMARE „The Burden Of God” Šiandien DARK DAYS AHEAD „The Long Road South”
PILNAS SĄRAŠAS
STATISTIKA

|
VELNIO AKMUO 2011 liepos 15-17d.
Puslapiai: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
AngelsCoffin

True senbuvis
|
Geriau būti snobu, kuris giliau į viską žvelgia ir ieško prasmės viskame kame, randa grožį disonansuose, nei dvasiniu luošiu, kuriam iš muzikos reikia tik kad "taškytų". Tada galima pagert, paheadbangint ir pasistumdyt su džinsuotais.
Ar tik man vienam atrodo, kad prisiekusių thrašystų vidutinis IQ yra kaip marozų?
tai kad čia plačiai žinomas faktas.
Neblogai užlankstėt. Gal įrodymų? Tik koncerte garsiai savo postringavimų apie tikrą ir dvasingą muziką nereikškit, nes galit gaut ausin. Ne nuo manęs, žinoma, aš nepiktybinis, nors mėgstu "Sodom' ir "Die with a beer in your hand". |
| Žinučių: 1529 |
2011-02-01 20:59 |
AngelsCoffin

True senbuvis
|
Ką reik klausyt, kad IQ padidėtų?
Visų pirma, gerbiamasai, reikia išlaužti narrow-minded rūsio duris ir pradėti ieškoti prasmės... Visame kame. |
2011-02-01 21:02 |
SlayeR

True senbuvis
|
Gal nesikabinėk prie žodžių, a? Akivaizdžių dalykų aš aiškinti tikrai nesiruošiu. Pats paklausau thrašo, koncertuose būna smagu, bet iš to daryti kažkokią ideologiją, gyventi pagal nerašytą "Treš mytal, kurvos ir alus yra zajabys nachui blet" kodeksą yra kiek žema, ar nemanai? |
| Žinučių: 2532 |
2011-02-01 21:18 |
J[]|{ER

True senbuvis
|
nu Coffinui paskutiniu metų "tos dienos", irzlus kažkoks pasidarė... |
| Žinučių: 3833 |
2011-02-01 21:27 |
AngelsCoffin

True senbuvis
|
O prie ko kabinėtis? Žodžiai tavo, ne mano. Za bazar nado atviciat.
gyventi pagal nerašytą "Treš mytal, kurvos ir alus yra zajabys nachui blet" kodeksą
Ar tik ne per daug įsijautei į stereotipus? O gal tikrai manai, kad blekeriai savo krauju pentagramas piešia ir neįžengiamoj girios tankmėj Šetonui aukoja?
Pats paklausau thrašo
Tai taip išeitų, kad tu irgi dvasinis luošys? Ar tavęs trash'as netaško? Mano kuklia nuomone, jei thrash'as netaško - tai ne thrash'as (arba blogas thrash'as). |
2011-02-01 21:31 |
AngelsCoffin

True senbuvis
|
Jokeri, vis dar laukiu plačiai žinomą faktą pagrindžiančių įrodymų. |
2011-02-01 21:32 |
Tomhetas

Moderatorius
|
O blia kaip metalistai kapojasi. Nunu, pas kuri ilgesnis? |
| Žinučių: 193 |
2011-02-01 21:34 |
Anonymous

True senbuvis
|
Nemanau, kad IQ su muzikiniu skoniu kažkuo siejasi. Gali būt ir 140 IQ bet klausyt šūdo (ypač jei muziką paviršutiniškai domisi). |
| Žinučių: 1608 |
2011-02-01 21:36 |
SlayeR

True senbuvis
|
Nunu, pas kuri ilgesnis? Ir taip aišku, kad pas mane.
Endžels Kofinai, neturėdamas motyvacijos tokiai nuomonei - aš tylėčiau. Bet dabar, ne aš priskiriu stereotipus kokiom tai žmonių grupėm, o jos pagal juos gyvena ir tai parodo kasdieniam gyvenime.
Tai taip išeitų, kad tu irgi dvasinis luošys? Nu nematai, ką aš rašau. Sakau, kad aš galiu pasimėgauti ir paploti katučių grupei, bet aš neiškeliu Thrasho ir jo kuriamos gyvenimo idėjos (ale būkit anarchistai, pochui ta visuomenė, keliam karo vėliavas ir t.t.) kaip savo esminės ideologijos. Žmonės gyvena thrašu, o fanatizmas jau nėra sveika.
Galime teigti, kad narrow-minded žmonės laikosi įsikibę kažko vieno ir nebando pažinti nieko kito. Yra visiškai uždari alternatyvoms. Pažiūrėk į tipinio trešisto last.fm duomenis: Top 50 - trešo grupės. Darosi SUKNISTAI LIŪDNA. |
2011-02-01 21:47 |
Anonymous

True senbuvis
|
Pažiūrėk į tipinio trešisto last.fm duomenis: Top 50 - trešo grupės. Tai čia logiška, kad mėgstamiausias stilius daugiausia klausomas |
2011-02-01 21:55 |
SlayeR

True senbuvis
|
O jei klauso vien to? Jei kitką maišo su purvais ir iškelia trešą kaip vienintelį teisingą metalo žanrą? Kaip minėjau, mano galva, prisirišimas prie vieno metalo žanro - yra apgailėtina. |
2011-02-01 21:58 |
AngelsCoffin

True senbuvis
|
:) Įdomus tu. Tema prasidėjo labai paprastai: kokių grupių reikia šių meto Velnio Akmeniui. Keli žmonės parašė, jog reikia daugiau thrash'o, o tada atėjai tu ir numetei bombikę:
Ar tik man vienam atrodo, kad prisiekusių thrašystų vidutinis IQ yra kaip marozų?
Aš, kaip jau minėjau, noriu
sludge/stoner/doom/post-;
progre ssi ve/avant-garde/atmospheric black;
technical/progressive death
Bet visiems pochui, nes tūlas litwinas toliau tipinio death/black/thrash nemato.
O dabar nuvažiavom dar toliau: pradėjai kalbėt apie thrash'o ideologiją, tarsi negalima mėgautis muzika, jei negyveni pagal dainų tekstus. Tai jei man patinka defas, tai turiu būtinai dirbti mėsinėj ar morge? Nesuprantu aš tavęs vis tiek. :)
|
Redaguota 1 k. (paskutinį: 2011-02-01 22:11: |
Anonymous

True senbuvis
|
O jei klauso vien to? Thrahsas gerai bet man tai xujovai būtų vieno žanro įsikibt, neįvairinant visiškai niekuo kitu. Kas klauso tik thrasho - fine, kol nešneka šūdų apie kitus stilius. Bet tai labai dažnas tharashystas ir old schoolinį defą mėgsta (mat ten rifų daug threšovų) (arba atvirkščiai) ir dar heaviu ir blacku paįvairina. |
2011-02-01 22:11 |
Brugar

Patyręs dalyvis
|
as ir artimiausiai prie Thrasho esu, bet galetu ir heavy, death ir black buti prie to patis :) |
| Žinučių: 114 |
2011-02-01 22:13 |
AngelsCoffin

True senbuvis
|
mano galva, prisirišimas prie vieno metalo žanro - yra apgailėtina.
O vien prie metalo ar klasikos? Irgi? Kodėl? |
2011-02-01 22:14 |
High Trad

Senbuvis
|
Aš tai nesuprantu, koks SlayeRiui skirtumas, kas ko klauso. Sėdi tam last.fme, apžiūrinėja profilius, daro kažkokias muzikinėm diagramom pagrįstas išvadas... Kaip tik zajabys, kad žmonės randa mėgstamą muziką ir jos klauso. Ateis laikas - ieškos kažko kito, neateis - neieškos. Susidaro vaizdas, kad čia tik last.fmu ir hell musicu pagrįsta žmogaus nuomonė. Tai tada gyvent tik internete - ne apgailėtina? |
| Žinučių: 307 |
2011-02-01 22:15 |
mmm_sudoku

True senbuvis
|
O blia kaip metalistai kapojasi. Nunu, pas kuri ilgesnis? Aišku, kad pas trašystus. Tik pažvelk į jų postus ― trumpi. Nes jiems nereikia savo daikto komepensuoti ilgais postais apie avant-gaidiškumą. =D~~ |
| Žinučių: 1414 |
2011-02-01 22:32 |
Lytuwis

Senbuvis
|
Sedi slayeris rusy ir paišo diagramas,tada pateikia mums faktus,painterpretuoja savaip ir štai turime ideologiją apie thrashistus(y). siūlau išleist knygą |
| Žinučių: 245 |
2011-02-01 22:33 |
J[]|{ER

True senbuvis
|
last.fm labai geras dalykas sužinot žmogaus nuomonę apie muziką ;P
o šiaip stebuklas, bet pilnai sutinku su Anonymous :)
viskas, baikit offtop'ą :) |
| Žinučių: 3833 |
2011-02-01 22:33 |
SlayeR

True senbuvis
|
High Trad, pažįsti mane? Ne? Tai patylėk.
Turiu stiprią poziciją, kurios niekas nepakeis. Ją susikūriau metų metus, iš šalies (gyvai, po velnių), stebėdamas vienai ar kitai grupei priklausančius žmones. PRACTICAL RESEARCH.
O kai žmogus metų metus dėvi tą pačią, neskalbtą, džisninę liemenę su penkiasdešimt trešo bendų antsiuvų, o po to forumuose demonstruoja savo pomėgius, ala "NACHUI VISKĄ, DUOKIT TREŠO BLET" - tai tai ir leidžia man daryti tokias išvadas!
Man visiškai pochui, kas ko klauso, tol, kol nėra sakoma, jog trešas yra vienintelis teisingas dao, o visa kita - šūdas (tokių žmonių yra).
Ir išvis, mielai dar padiskutuočiau, bet jau užpiso tą patį kartoti tiek kartų. Tiesiog pabandykit suprasti ir žvelgti iš mano pozicijos. I'm out. |
2011-02-01 22:34 |
Puslapiai: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
|
NAUJIENOS
LIETUVOS NAUJIENOS
UŽSIENIO NAUJIENOS
RENGINIAI LIETUVOJE
2012-05-26
Jadagoniuose festivalis „Baikerių naktys 2012“. Dalyvauja:
ROYAL HUNT (progresyvus is metalas...
2012-05-26
Vilniuje:
OBOLTRED (death metal, Vilnius)
INHERITAGE (brutal death metal, Panevėžys)
ELIMINAT...
2012-05-30
Kaune KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja:
KATHAARS YS (progre...
2012-05-31
Jonavoje KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja:
KATHA ARSYS (pro...
2012-06-01
Vilniuje KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja:
KATHA ARSYS (pro...
2012-06-02
Vilniuje:
AWAKENING SUN
Vieta: „Alaus namai“ (A. Goštauto g. 8, Vilnius).
Lai kas: 20 va...
2012-06-09
Vilniuje Michael Angelo Batio su grupe koncertas.
Vieta: klubas „New York Club“ (K alvarijų ...
2012-06-18
Vilniuje FEAR FACTORY turo „Noise in the Machine Tour“ koncertas. Svečiai - TBA.
V ieta: klub...
2012-06-22
Varniuose festivalis „Kilkim Žaibu XIII“, birželio 22–24 d. Dalyvauja:
MELECHES H (black/d...
2012-06-27
Vilniuje JAV thrash metal veteranų MEGADETH turo „TH1RT3EN World Tour“ koncertas.
Vieta: Ū...
2012-07-12
Anykščiuose festivalis „Velnio Akmuo“, Liepos 12–15 d. Dalyvauja:
ANATHEMA (at mosferinis...
PARODYTI VISUS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIAI UŽSIENYJE
VISI UŽSIENIO RENGINIAI
|