WAP.HELL-MUSIC.LT
APKLAUSA
Ar sekate/klausote išleistus naujus albumus?
ARCHYVAS
NAUJAUSIA FORUME
ARTIMIAUSI ALBUMAI
Šiandien NIGHTMARE „Mercury Rain” Šiandien ENGEL „Blood Of Saints” ŠiandienSONATA ARCTICA „Stones Grow Her Name” (i)
Šiandien NIGHTMARE „The Burden Of God” Šiandien DARK DAYS AHEAD „The Long Road South”
PILNAS SĄRAŠAS
STATISTIKA

|
Metalika
Puslapiai: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
virsaitis

Naujokas
|
gal sendien kas nors is joniskio i metallica vaziuoja? |
| Žinučių: 10 |
2010-04-20 08:21 |
doncem

True senbuvis
|
nu ką, spėju reportažo nė pro kur čia išgimdyt, tai tik mini komentaras:
antru reisu iš karto griebiau gojira kompaktą. gaila, kad tik vienintelis tebuvo prekyboj :| ir skubinuos į veiksmo vietą. jau groja kažkas. blyn, garsas toks prastas, kad kilo abejonių jog čia gojira. jų pasirodymą būtent tai ir suši.
na o po šitokios dainos.. :D.. kas kaip. susitikau draugelius kažkokiais būdais, ėjom parūkyt, atsigaivint. aš nusipirkau rėmėją dar ta proga, kad tik vienas kompaktas saugykloj ir toliau šlaistomės. pora sekundžių pažiejau fear fagony ir daugiau nebreikėjo/nebnorėjau. laukėm metallica. galėjau duot galvą nukirst, kad pasirodymas prasidės su the ecstasy of gold. taip i buvo. paskum sekė, žinoma, kelios dainos iš naujo albumo, o sulig žodžiai "take a look to the sky just before you die" ir karstai pradėjo judėti. tarsi grasindami visiems. nuo tada prasidėjo fun part. sklido gandai, kad nesugros fight fire with fire - sugrojo, tačiau kiti spėliojimai pasitvirtino - nesugrota nė viena unforgiven dalis. bišk susižvengiau kai pasakė, jog sekantį gabalą skiria fear factory grupei, ir pradėjo sad but true rifus. aš tai priėmiau kaip "sad that this group exists, but it's true" :D:D.. na ir žinoma dar buvo vėliau pačios nelaukiamiausios dainos: nothing else matters ir iškart po tos enter sandman. tačiau po trumputės pertraukėlės mano gyvastį išjudino ir pakylėjo penkiais nematomais centimetrais virš žemės - BATTERY!
išvada. nebturiu savo thrashovų kedukų blyn. reiktų susirast kokius kitus ir avėt pradėt :) |
| Žinučių: 2575 |
2010-04-21 09:56 |
banditaz

Moderatorius
|
Nu ką, buvo neblogai.
Nors komentarą šiaip reikėtų pradėti maždaug taip: "Garsas Siemens'e - kaip šiknoj". Skardinis namelis...
Būtent dėl to nieko nesigirdėjo per GOJIRA :-( Supliekė pusvalanduką, o aš taip ir likau nesupratęs. Nors stovimo sektoriaus galuose prie sėdimų vietų dar buvo galima kažką išgirsti, tačiau priekyje - ne.
Per FEAR ACTORY garsas šiek tiek pagerėjo, na o bet tačiau kadangi aš jų visiškai neklausau, stovėjau apatiškas ir instinktyviai koja mušiau ritmą.
Pasigirdus pirmiems METALLICA derintojų garsas šiek tiek išsigandau garso lygio. Deja, bet garso buvo nesveikai per daug, ausyse spengia iki šiol. Toj skardinėj palapinėj tikrai jo reikėtų mažiau, gal tada aiškiau vikas girdėtųsi, nors apskritai paėmus per juos garsas buvo aiškiausias. Iš naujo albumo senukai sutvojo 4 gabalus, visa kita buvo jėga :-) Išėjus tariamam bisui, iškart laukiau tik "Seek & Destroy" :-)
Pats šou buvo geras. |
| Žinučių: 1179 |
2010-04-21 11:08 |
Firebringer

True senbuvis
|
Man irgi patiko. Šou buvo tikrai žiauriai geras ir senų gabalų irgi sutvota nemažai. Bet garsas koncerto pradžioje ir man kliūvo. Vėliau kiek pasitaisė. Matyt čia neveltui kiek prastesnį užmeta pirmoms grupėms, kad pagrindiniai dar geriau nuskambėtų. |
| Žinučių: 746 |
2010-04-21 11:19 |
ROck

Pažengęs dalyvis
|
Nu man tai buvo nerealiai, balkone stovėjau, tai ten man rodos garsas geresnis buvo, nei apačioj, nes iš kolonkių iš kart mus pasiekdavo :-D |
| Žinučių: 57 |
2010-04-21 17:45 |
macro

Senbuvis
|
Viskas labai patiko neskaitant nekokybisko garso pirmuju grupiu. Smagu kad sugrojo mano noretus gabalus, tik vat gaila "Creeping Death" neisgirdau. Manau tikrai nusisekes koncas uzteko ir smagiu susistumdimu buvo ir neblogai pavyko atsistovi turint omeny, kad pas mane sedimos vietos. Beto pavyko pripuciama kamuoli pagriebti :)) |
| Žinučių: 167 |
Redaguota 1 k. (paskutinį: 2010-04-21 19:34: |
Bruksnys

Senbuvis
|
tai va kam as ten pisau per ta kamuoli kai nesesi ;D |
| Žinučių: 158 |
2010-04-21 20:38 |
J[]|{ER

True senbuvis
|
Tai matau ypatingai nieko nepraleidau. vistiek GOJIRA labiau nei METALLICA noriu pamatyt, tai norma :) |
| Žinučių: 3833 |
2010-04-21 21:11 |
macro

Senbuvis
|
Bruksny ne tu vienas kesinaisi i mano kamuoli :D |
| Žinučių: 167 |
2010-04-21 21:51 |
Dzastus666

True senbuvis
|
netiketai ir as sudalyvavau metallicoj ai kazkaip visai suejo man ta metallica nors siaip neklausau :)nors to paties apie apsildancias grupes pasakyt negaleciau :D |
| Žinučių: 446 |
2010-04-22 19:53 |
Anonymous

True senbuvis
|
pora sekundžių pažiejau fear fagony ir daugiau nebreikėjo/nebnorėjau. Bent kas nors supranta, koks gavno yra Fear Factory. +5 |
| Žinučių: 1608 |
2010-04-22 21:44 |
ASTAROTH

True senbuvis
|
a man tai buvo zajabys,be nuotaikos nuvaziavau,prazejau visu grupiu pasirodymus,prisigeriau,kai uzpiso i rukomaji vaiksciot pradejau tribunuose rukyt kol apsauga prisipiso ir niekas is esmes neuzkliuvo apart kad gojirai garso pagailejo,o vyrtai su tokia energija grojo kad grazu ziuret buvo...link pabaigos nusigavau ir iki arenos,pahyfive'vinau su hetfieldu,isitikinau kad tribunuose garsas geresnis buvo nei prie scenos ir bandziau pasigaut pabaigoj sau kamuoli bet kazkokia stora stierva ji man is ranku ismuso.siaip fear factory nors ir neklausiau praktiskai,bet alus savo padare ir buvo gūt.patiko scena nes viskas kaip ant delno,galetu daugiau grupiu taip koncertuot.siaip zadetu stebuklu nepamaciau bet istiesu buvo kur akis ir ausis paganyt.ir ne velnio as nesigailiu tu 280lt sumoketu uz bilieta,nes koncertas atitiko kaina. |
| Žinučių: 3489 |
2010-04-22 22:06 |
Brigitta

Pažengęs dalyvis
|
Man taipogi velnsiaki patiko koncertas, bet vat tie du minusiukai, garsas kaip kibire ir karsta... ziauriai karsta :D
Bet vistiek visas jegas isliejau, paskui ejom visi skaudanciom kojom ir nugarom ;DD
Istikruju mikrofonu garsai buvo kvailai paskirstyti, kurie buvo kampuose- garsas be priekaistu, kurie per viduri scenos krasto- sunku girdet, nezinau kaip cia taip isejo...
Nesigailiu ne vieno cento isleisto, nei vieno prakaito laso ir nei vienos skausmo minutes, buvo tikra puiku...
Ir apsildomosios grupes sikart man patiko.. nu bent jau Gojira tai tikrai :D
Fear Factory kazkaip nelabai veze gabalai, tik gal antras, bet va vokalisto balsas nieko negaliu sakyt, man patiko, tik tos dainos...kiauros.... :D |
| Žinučių: 40 |
2010-04-26 23:39 |
Puslapiai: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
|
NAUJIENOS
LIETUVOS NAUJIENOS
UŽSIENIO NAUJIENOS
RENGINIAI LIETUVOJE
2012-05-26
Jadagoniuose festivalis „Baikerių naktys 2012“. Dalyvauja:
ROYAL HUNT (progresyvus is metalas...
2012-05-26
Vilniuje:
OBOLTRED (death metal, Vilnius)
INHERITAGE (brutal death metal, Panevėžys)
ELIMINAT...
2012-05-30
Kaune KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja:
KATHAARS YS (progre...
2012-05-31
Jonavoje KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja:
KATHA ARSYS (pro...
2012-06-01
Vilniuje KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja:
KATHA ARSYS (pro...
2012-06-02
Vilniuje:
AWAKENING SUN
Vieta: „Alaus namai“ (A. Goštauto g. 8, Vilnius).
Lai kas: 20 va...
2012-06-09
Vilniuje Michael Angelo Batio su grupe koncertas.
Vieta: klubas „New York Club“ (K alvarijų ...
2012-06-18
Vilniuje FEAR FACTORY turo „Noise in the Machine Tour“ koncertas. Svečiai - TBA.
V ieta: klub...
2012-06-22
Varniuose festivalis „Kilkim Žaibu XIII“, birželio 22–24 d. Dalyvauja:
MELECHES H (black/d...
2012-06-27
Vilniuje JAV thrash metal veteranų MEGADETH turo „TH1RT3EN World Tour“ koncertas.
Vieta: Ū...
2012-07-12
Anykščiuose festivalis „Velnio Akmuo“, Liepos 12–15 d. Dalyvauja:
ANATHEMA (at mosferinis...
PARODYTI VISUS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIAI UŽSIENYJE
VISI UŽSIENIO RENGINIAI
|