WAP.HELL-MUSIC.LT
APKLAUSA
Ar sekate/klausote išleistus naujus albumus?
ARCHYVAS
NAUJAUSIA FORUME
ARTIMIAUSI ALBUMAI
Šiandien NIGHTMARE „Mercury Rain” Šiandien ENGEL „Blood Of Saints” ŠiandienSONATA ARCTICA „Stones Grow Her Name” (i)
Šiandien NIGHTMARE „The Burden Of God” Šiandien DARK DAYS AHEAD „The Long Road South”
PILNAS SĄRAŠAS
STATISTIKA

|
DREAM THEATER, OPETH, BIGELF, UNEXPECT 2009-09-30
Puslapiai: 1, 2, 3, 4
banditaz

Moderatorius
|
DREAM THEATER europinio turo setlist'ai:
Rugsėjo 23 d., Suomija:
01. A Nightmare To Remember
02. A Rite Of Passage
03. Hollow Years
04. Erotomania
05. Voices
06. Forsaken
07. The Spirit Carries On
08. As I Am
09. Encore: The Count Of Tuscany
Rugsėjo 25 d., Švedija:
02. The Mirror
03. Lie
04. Keyboard Solo
05. Sacrificed Sons
06. Wither
07. The Dance of Eternity
08. One Last Time
09. Forsaken
10. In The Name Of God
11. Encore: The Count Of Tuscany
Rugsėjo 26 d., Norvegija:
02. A Rite Of Passage
03. Keyboard Solo
04. Prophets of War
05. The Dance of Eternity
06. One Last Time
07. Solitary Shell
08. In The Name Of God
09. Encore: The Count Of Tuscany
Rugsėjo 27 d., Danija:
02. Constant Motion
03. Keyboard Solo
04. Sacrificed Sons
05. Wither
06. Erotomania
07. Voices
08. Forsaken
09. Take The Time
10. Encore: The Count Of Tuscany
OPETH visur groja tą patį:
01. Windowpane
02. The Lotus Eater
03. Reverie/Harlequin Forest
04. White Cluster
05. Deliverance
06. Hex Omega |
| Žinučių: 1179 |
2009-09-28 22:46 |
banditaz

Moderatorius
|
Buvo gerai!
UNEXPECT nepaliko jokio įspūdžio, BIGELF atrodė kiek įdomiau, bet visviena klausiau nuobodžiai.
Per OPETH garsas gerokai pasitaisė, pradėjo išsiskirti instrumentai. Ištaškė. Gaila, kad tik ~valandos trukmės programa :-/ Setlist'as:
01. Windowpane
02. The Lotus Eater
03. Reverie/Harlequin Forest
04. April Ethereal
05. Deliverance
06. Hex Omega
Per DREAM THEATER garsas dar labiau pasitaisė. Kokybiškai, profesionaliai ir stipriai. Ištaškė galutinai, nėr žodžių. Setlist'as:
02. The Mirror
03. Lie
04. Hollow Years
05. J.Rudess'o soliakas
06. The Dance Of Eternity
07. One Last Time
08. Solitary Shell
09. A Rite Of Passage
10. The Count Of Tuscany
Edit:
P.S. Ačiū už suorganizuotą autobusą. Nors šaindieninės kelios paskutinės valandos belenkaip užkniso! :-) |
Redaguota 1 k. (paskutinį: 2009-10-01 14:28: |
Chiortas666

True senbuvis
|
HELL YEAH:) cia buvo itin afigiena kelione :) \m/
o paskutines keliones h visada buna uzknisancios,nes jau norisi paest,nusipraust ir galu gale pasiilset :) koncas buvo jega,pasitaskymo uzteko pilnai! Aciu oraganizatoriui :) xebra buvo linksma,kelione prikolna,zodziu viskas kaip turi but \m/ |
| Žinučių: 927 |
2009-10-01 14:34 |
Kwell

Senbuvis
|
tai ka, grizom :)
noriu padekot visai chrebrai, kad paliko autika sveika :D be to, kad kaip ir buvo prashyta tie kas norejo bendrauti keliavo i gala, o miegantis arciau priekio :)
kas del manes, tai tai turbut pirmas koncas kur savotishkai patiko visos grupes. bigelf gal ir nesiklausysiu daugiau, bet kaip konce jie visai normaliai suejo :) labai patiko Unexpect, net ju cd prigrebiau :) siaip man geriausias garsas buvo per opethus..
na manau tikrai tikrai buvo verta keliaut i si konca.
PS siaip jei matytumet kelia, kuriuo mes vaziavom i prieki, is mano pozicijos, tai.. dziaugtumetes, kad likom gyvi :) pora kartu buvom ant nuvirtimo ribos :)
|
| Žinučių: 334 |
2009-10-01 15:02 |
Ufasas

True senbuvis
|
fuotku bus? :) |
| Žinučių: 850 |
Redaguota 1 k. (paskutinį: 2009-10-01 15:26: |
Chiortas666

True senbuvis
|
PS siaip jei matytumet kelia, kuriuo mes vaziavom i prieki, is mano pozicijos, tai.. dziaugtumetes, kad likom gyvi
todel ir sedejom gale,kad baisu nebutu :D |
2009-10-01 16:04 |
banditaz

Moderatorius
|
Įprasti lenkiški keliai, atsargiai važiuojant niekas negresia :-) |
2009-10-01 16:07 |
Kwell

Senbuvis
|
ten buvo ne iprasti lenkishki keliai, ten buvo BLOGIAU, DAUG BLOGIAU :) net vairuotojas, kuris siaip vazineja i ilgas keliones ir jam cia:" pasivaksciojimas prie namu" sake kad siaubas :) |
| Žinučių: 334 |
2009-10-01 16:29 |
Chiortas666

True senbuvis
|
nieko,viskas baigesi gerai,mes laimingi ir pavarge sedim sau siltai namuciuose,kada nors pasidarys tuos kelius jelionekai ir bus ramuma :) beliks laukt,kad ismoktu mastyt su galva,o ne subine ir i konca ileidinet prades per visus iejimus,o ne per 2.kazkokia nesamone. |
2009-10-01 16:32 |
banditaz

Moderatorius
|
Kwell, na, vairuotoju jis dirba 'tik' 6-is metus. Aš dar nuo vaikystės kelionių su choru atsimenu TIK tokius kelius, todėl man ir atrodo, kad viskas čia normaliai :-) |
2009-10-01 16:41 |
J[]|{ER

True senbuvis
|
Nu ką, ir aš kąnors brūkštelsiu :)
Bendrai paemus koncas labai patiko, grupės - zeba, autobuso bendrakeleiviai - 10 balų, visa kita irgi jėga. Pradėdant nuo pradžių, UNEXPECT nepaliko didelio įspūdžio, nors prieš koncą klausyti įrašai labai patiko/patinka. Gal problema buvo įgarsinime, gal dar kame, bet grupė pasirodė taip ant 7uko :) BIGELF. Va čia tao jėga \m/ Prieš važiuojant juokavau, jog dėl jų varau apskritai į koncą, bet galu gale beveik taip ir gavos :) Pasirodymas patiko labai, grojo puikiai, sceninis įvaizdis vertas auksčiausių balų :) 10/10. Sekantys - OPETH (kaip tik dabar jų klausau). Hmm, na pasirodė jie visai neblogai. Pradėjo nuo Windowpane iš mano ausiai maloniausio albumo Damnation, po to pavarė sunkiau, ant pabaigos labai jėgovas gabalas - Hex Omega. Viskas būtų ok, bet man jų pasirodymas pasirodė beveik kažkoks dirbtinas, iš operos "atėjo - atgrojo programą ir išėjo", nors grupė kaip ir ne to kalibro. Na gal man tik taip pasirodė. Šiaip sugrojo ant silpno 9uko. IMHO. Na ir atėjo eilė vakaro žvaigždėm - DREAM THEATER. Jėga, ką čia bepridursi. Auksčiausios klasės virtoiziškumas ir profesionalumas. 10/10, patiko beveik viskas... Beveik. Kažkaip man gal pernelyg dar sunku išklausyt idėmiai ilgų progresyvo gabalų, nedaaugau :D
Koncas baigės, kupini tegiamų prisiminimų ir (kai kas) atributikos išskubėjome namo. Kelionė atgal irgi buvo super, su OPETH DVD ir linksma kompanija ;) Ačiū visiem kas buvo už tegiamą nuotaiką, Tiomai už organizavimą, kwell už autiko reikalus :) Kad daugiau tokių koncų \m/ |
| Žinučių: 3833 |
2009-10-01 17:04 |
|
NAUJIENOS
LIETUVOS NAUJIENOS
UŽSIENIO NAUJIENOS
RENGINIAI LIETUVOJE
2012-05-26
Jadagoniuose festivalis „Baikerių naktys 2012“. Dalyvauja:
ROYAL HUNT (progresyvus is metalas...
2012-05-26
Vilniuje:
OBOLTRED (death metal, Vilnius)
INHERITAGE (brutal death metal, Panevėžys)
ELIMINAT...
2012-05-30
Kaune KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja:
KATHAARS YS (progre...
2012-05-31
Jonavoje KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja:
KATHA ARSYS (pro...
2012-06-01
Vilniuje KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja:
KATHA ARSYS (pro...
2012-06-02
Vilniuje:
AWAKENING SUN
Vieta: „Alaus namai“ (A. Goštauto g. 8, Vilnius).
Lai kas: 20 va...
2012-06-09
Vilniuje Michael Angelo Batio su grupe koncertas.
Vieta: klubas „New York Club“ (K alvarijų ...
2012-06-18
Vilniuje FEAR FACTORY turo „Noise in the Machine Tour“ koncertas. Svečiai - TBA.
V ieta: klub...
2012-06-22
Varniuose festivalis „Kilkim Žaibu XIII“, birželio 22–24 d. Dalyvauja:
MELECHES H (black/d...
2012-06-27
Vilniuje JAV thrash metal veteranų MEGADETH turo „TH1RT3EN World Tour“ koncertas.
Vieta: Ū...
2012-07-12
Anykščiuose festivalis „Velnio Akmuo“, Liepos 12–15 d. Dalyvauja:
ANATHEMA (at mosferinis...
PARODYTI VISUS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIAI UŽSIENYJE
VISI UŽSIENIO RENGINIAI
|