WAP.HELL-MUSIC.LT
APKLAUSA
Ar sekate/klausote išleistus naujus albumus?
ARCHYVAS
NAUJAUSIA FORUME
ARTIMIAUSI ALBUMAI
Šiandien NIGHTMARE „Mercury Rain” Šiandien ENGEL „Blood Of Saints” ŠiandienSONATA ARCTICA „Stones Grow Her Name” (i)
Šiandien NIGHTMARE „The Burden Of God” Šiandien DARK DAYS AHEAD „The Long Road South”
PILNAS SĄRAŠAS
STATISTIKA

|
JUODASIS PENKTADIENIS | Rugsėjo 18 d.
Puslapiai: 1, 2, 3, 4, 5
Šĥömèī

True senbuvis
|
Mano nuomone renginys labai geras. Nieks nesitikejo, jog tiek liaudies susirinks, todel pritruko apyrankiu ir alaus bare :) Grupiu, kiek spejau tiek paklausiau... priesingai nei vejasnb, man tie grinderiai gera ispudi paliko. Viskas nelygiai, gitaristas ir bosistas bando prisiderint prie vis keiciancio tempus bugnioro ir zudantis vokalisto veiksmai...
Labiausiai isimintinas momentas, kai buvo Karma soundcheckas ir bugnioras pasake: "man viskas yra zjbs, nieko nereik i tuos monitorius" ;)
Is renginio grizau tik dabar namo. Tvarkytis teko iki velumu, bet tiek organizatoriai tiek grupes buvo patenkinti. Kiek suprantu, tai dalyviams taipat patiko :P Kad jau nerasyt daugiau, pasakysiu tik kad buvo "super" |
| Žinučių: 811 |
2009-09-19 15:49 |
Ag0nija

True senbuvis
|
koncas patiko ;}}} senokai taip headbanginau \m/ ypač Andaja ir Mandragora patiko.
|
| Žinučių: 1444 |
2009-09-19 16:31 |
Spark

Senbuvis
|
garso perdaug. vibracija tiesiog žudė, nesvarbu iš kur stebėtum grupes.
Aha, garsas ir man užkliuvo.
O šiaip - renginys vykęs. Visos grupės buvo savaip įdomios, gal todėl, kad tokios skirtingos. Laukiamiausios tai turbūt buvo Andaja ir Argharus. Tik Andajos ilgiau pasiklausyt norėjos, nes kažkaip man jų pasirodymas greičiausiai praėjo. Gal dėlto, kad pirmi grojo. Ir nors žadėtojo Argharus'ų performanso taip ir nebuvo, tai visiškai nenuvylė, nes ir taip buvo jėga. Mandragora išties užvedančiai tvojo ir Inquisitor paliko labai gerą įspūdį, o Thundertale'ai puikiai tiko renginiui vainikuoti. |
| Žinučių: 212 |
2009-09-19 18:40 |
doncem

True senbuvis
|
garsas tikrai lievas. na bet čia būtų banalu tai kartoti. koncas pusė daikto ;). pasišiukšlino klubas. bliotc gi mitalą groja. turėtų būt savaime suprantama, kad alaus reiks. ir reiks daug. nežinau, nors ir milteliais užtaisytų ir pasakytų kad alus - visi imtų ir būtų gerai. |
| Žinučių: 2575 |
2009-09-19 19:05 |
Goda

Patyręs dalyvis
|
Neįdėsit kokių nuotraukėlių ar ko? :] |
| Žinučių: 118 |
2009-09-19 19:18 |
bloodie

True senbuvis
|
Ir nors žadėtojo Argharus'ų performanso taip ir nebuvo O ko tamsta tikėjotės, super scenografijos, vaiduokliškų drabužių? Žinoma galbūt buvo galima tikėtis daugiau, tačiau žodis performansas apsiriboja tik šituo - meninis veiksmas, kurį atlieka vienas asmuo publikos akivaizdoje. O tai tikrai buvo, visas pasirodymas buvo vienas ilgas performansas...
|
| Žinučių: 782 |
2009-09-19 20:30 |
vejasnb

True senbuvis
|
Žinoma galbūt buvo galima tikėtis daugiau, tačiau žodis performansas apsiriboja tik šituo - meninis veiksmas, kurį atlieka vienas asmuo publikos akivaizdoje. O tai tikrai buvo, visas pasirodymas buvo vienas ilgas performansas... na jau luktusas kaune silencer koverį su daugiau teatrališkumo atliko. na bet labai patiko besitaškančią publiką per jų pasirodymą stebėt
|
| Žinučių: 5108 |
Redaguota 1 k. (paskutinį: 2009-09-19 21:26: |
bloodie

True senbuvis
|
Tai Code velnio akmenį ar Kvartvorfas trejose šešeriose šiemet išvis spektaklius padarė, net lygint nėr ko. Išties galima buvo daugiau sukurpt, bet man visas netikėtumo laukimas išblėso per Audronaša su Argharus, kai buvo tarta - "nesitikėkit nieko, juk ir pačios paprasčiausios grupės pasirodyme yra dalis performanso". Taigi, jau nuo tada buvo aišku, kad didelių pokyčių po pasirodymo KŽ nebus. O dėl Luctus, tai gaila neteko matyt. Velnio akmeny, tai gana blankokai su šou buvo (apart dujokaukės nieko nemačiau). |
| Žinučių: 782 |
Redaguota 2 k. (paskutinį: 2009-09-19 21:36: |
Spark

Senbuvis
|
Nei aš labai jau tikėjaus, nei man itin svarbu, tiesiog buvo minėta, kad lyg ir buvo ketinta daryti kažką daugiau nei per įprasta pasirodymą, ką ir pavadinau performansu. Dovanokit, tamsta, jei tikrai įvyko klaida su savokomis... |
| Žinučių: 212 |
Redaguota 1 k. (paskutinį: 2009-09-19 21:42: |
vejasnb

True senbuvis
|
na audronašos neklausau.
šiaip luktusas nepatinka man, bet norėjau pabrėžti, kad per vieną gabalą daugiau pasirodymo buvo, nors čia ir argharus vokalas biški pasitaškė.
visgi be publikos jie nebūtų taip gerai atrodę. |
| Žinučių: 5108 |
2009-09-19 21:49 |
chainsaw__

Senbuvis
|
Tokio gero koncerto nesitikėjau. Neišsiplėsiu, nes nieko naujo ir nepasakyčiau. Laukiam nuotraukų. |
| Žinučių: 390 |
2009-09-19 22:19 |
Šĥömèī

True senbuvis
|
chainsaw__: Laukiam nuotraukų.
Spausti čia! |
| Žinučių: 811 |
2009-09-20 09:51 |
chainsaw__

Senbuvis
|
Tik parašius savo postą jas ir radau, bet vistiek dėkui. |
| Žinučių: 390 |
2009-09-20 12:38 |
Vagonėlis

True senbuvis
|
Bet ir yra žmonių. :)) |
| Žinučių: 3145 |
2009-09-20 14:49 |
Grave

Pažengęs dalyvis
|
Visai neblogos foto, O koncertas tai man labai patiko. |
| Žinučių: 57 |
2009-09-23 18:10 |
Orbis

Naujokas
|
Vo čia tai zojabys bovo. ))
ble, paparacai, ramiau kartais, kad po tam raudonuot netektų mą. ))) |
| Žinučių: 5 |
2009-09-24 12:28 |
|
NAUJIENOS
LIETUVOS NAUJIENOS
UŽSIENIO NAUJIENOS
RENGINIAI LIETUVOJE
2012-05-26
Jadagoniuose festivalis „Baikerių naktys 2012“. Dalyvauja:
ROYAL HUNT (progresyvus is metalas...
2012-05-26
Vilniuje:
OBOLTRED (death metal, Vilnius)
INHERITAGE (brutal death metal, Panevėžys)
ELIMINAT...
2012-05-30
Kaune KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja:
KATHAARS YS (progre...
2012-05-31
Jonavoje KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja:
KATHA ARSYS (pro...
2012-06-01
Vilniuje KATHAARSYS „Rara Vez European Tour 2012“ turo koncertas. Dalyvauja:
KATHA ARSYS (pro...
2012-06-02
Vilniuje:
AWAKENING SUN
Vieta: „Alaus namai“ (A. Goštauto g. 8, Vilnius).
Lai kas: 20 va...
2012-06-09
Vilniuje Michael Angelo Batio su grupe koncertas.
Vieta: klubas „New York Club“ (K alvarijų ...
2012-06-18
Vilniuje FEAR FACTORY turo „Noise in the Machine Tour“ koncertas. Svečiai - TBA.
V ieta: klub...
2012-06-22
Varniuose festivalis „Kilkim Žaibu XIII“, birželio 22–24 d. Dalyvauja:
MELECHES H (black/d...
2012-06-27
Vilniuje JAV thrash metal veteranų MEGADETH turo „TH1RT3EN World Tour“ koncertas.
Vieta: Ū...
2012-07-12
Anykščiuose festivalis „Velnio Akmuo“, Liepos 12–15 d. Dalyvauja:
ANATHEMA (at mosferinis...
PARODYTI VISUS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIAI UŽSIENYJE
VISI UŽSIENIO RENGINIAI
|