Hellmusic logo Reklama
Prisiminti
? 
kraujas

WAP.HELL-MUSIC.LT

APKLAUSA
Ar jums apsisprendžiant dėl koncerto turi įtakos spaudos pranešimai, supažindinimas su grupėmis?
Taip, jeigu grupė pasirodo įdomi
Kartais, jeigu medžiaga kokybiška
Ne, apsisprendžiu nepriklausomai
Nusprendžiu tik paklausęs muzikos
Daugiau įtakos man turi draugai

ARCHYVAS

NAUJAUSIA FORUME

ARTIMIAUSI ALBUMAI
Šiandien
CALIBAN „I Am Nemesis”
Šiandien
CONFESSION „The Long Way Home”
Šiandien
CHIMP SPANNER „All Roads Lead Here”
Šiandien
4ARM „Submission For Liberty”
2012-02-07
VAN HALEN „A Different Kind Of Truth”
PILNAS SĄRAŠAS

STATISTIKA
Viso straipsnių: 324
Viso naujienų: 2815
Viso naudotojų: 3526
Naudotojų sąrašas
Miestų statistika
Naujausias: Agnus Dei
Viso žinučių: 158295
Viso komentarų: 10079
Naujausia: 19:34:01
Dabar prisijungusių: 0

reklama

reklama

2008 08 29-NIGHT OF THE LIVING DOOM

Puslapiai: 1, 2

brotheris
statusas
Senbuvis
Gal kam bus įdomu:

TAAK (EE)
FRAILTY (LV)
MOUNTAINSIDE (LT)
DELCHIA (LT)
ETHERE (LT)

Klubas "Musė", durys 18h, pradžia 19h.

Kaina 30Lt, su skrajute - 25Lt

http://doom-metal.ten.lt/notld
Žinučių: 330 2008-07-05 13:12
J[]|{ER
statusas
True senbuvis
Gal ir nieko renginukas vasaros pabaigai paminet:) bet jauciu geresniu bus...
Žinučių: 3811 2008-07-05 13:30
ASTAROTH
statusas
True senbuvis
viskas vyksta tik vilniui...kartais tikrai noretusi i gera konca nuait,bet zek ir vel-didysis vilnius...galetu ir siauliuose bent viena gera konca padaryt,nes visokie kriksto skoniai CIULPIA!..
siaip gerai kai vilniui gyveni,is po darbo dar gali nulekt,o jei is kokio panevezio ar kad ir siauliu esi ir dar dirbi tai gali tik smaukyt atsisedes prie pc ir skaitydamas koks fuckin unreal-brutal ultra zajebys koncas buvo.

rimtai,organizatoriai susimastykit,lietuvoj ne tik vilnius yra.
o siaip tai pilnai tikiu jog sitas koncas geras bus,bet deja...eilini karta.

Neidomu.
gerai kad parasei,bo nebutume suzinoje...
Žinučių: 3471 Redaguota 2 k. (paskutinį: 2008-07-05 13:32:
w32
statusas
Patyręs dalyvis
Neidomu.
Žinučių: 121 2008-07-05 13:31
blackangel
statusas
True senbuvis
Pritariu Astaroth as esu is Panevezio todel man varynet i vilniu i koncus lb brangu iseina kad ir dirbant plius dar kelione dasideda ir man nervas ima kad visus koncus kisha i ta vilniu kartais net susidaro vaizdas kad vienintelis lietuvos miestas tas vilnius
Žinučių: 445 2008-07-05 16:07
Grabak
statusas
Moderatorius
Įdomu ką šia tema pasakytų pvz rusas, gyvenantis kur nors Rusijos rytuose. Juk visas didysis veiksmas vyksta Maskvoj :)
Ir šiaip, pastarojo meto įvykiai (būsimi irgi) rodo, kad gerus renginius liaudis padaro ir kituose miestuose. Pvz Metalinis Pajūris Gargžduose, būsimasis Giedfest Giedraičiuose ir tt.

rimtai,organizatoriai susimastykit,lietuvoj ne tik vilnius yra.

O tu darytum koncertą ne Šiauliuose, bet Mažeikiuose? :)
Jeigu tiek pyktis ima, tai tą energiją siūlyčiau panaudoti organizuojant pačiam. Ir malonu, ir naudinga (sąlyginai ;)
Žinučių: 853 2008-07-05 16:23
ASTAROTH
statusas
True senbuvis
O tu darytum koncertą ne Šiauliuose, bet Mažeikiuose? :)
Jeigu tiek pyktis ima, tai tą energiją siūlyčiau panaudoti organizuojant pačiam. Ir malonu, ir naudinga (sąlyginai ;
cia dabar mane kai kas pozeriu gali isvadint bet ir vel man px,bet bandem siauliuose daryt rimta konca (berods tema ir buvau sukures,keliais klausimais sia tema),bet kai daug nuveikta buvo,isikiso tokie...nu tiosiog bybys su pyzda (kitaip ju nepavadinciau) ir supiso visus reikalus,neva toks renginys zlugdo siauliu imidza ir kelia ji kaip padugniu sostine...jau beveik buvo sukalbeta su belphegor kad konca padarytu siauliuose per busima tura,taip pat butu prisideja human ground ir is lietuvos fronto butume pakviete,bet tiesiog yra zmoniu kurie gyvena tam kad kitiem gyvenima gadintu.vietoj to konco pasikviete kazkoki supista dj,tipo pize pize koks jis krutas,kaip lp moka sukt...zodziu,nekenciu ir nemoku as dirbt su silpnaprociais,bet bent jau stengemes ir sudas gavos.
Žinučių: 3471 2008-07-05 20:04
brotheris
statusas
Senbuvis
Pajūry galima gauti skrajučių
Žinučių: 330 2008-07-10 18:09
Grabak
statusas
Moderatorius
Valinskas prie molo dalina ir šnapše vaišina :)
Žinučių: 853 2008-07-11 12:23
brotheris
statusas
Senbuvis
Kauniečiai gali užeiti į MidiAudio.

Numatoma tvarka:
Ethere
Delchia
Frailty
Mount ainside
Taak
Žinučių: 330 2008-08-26 18:33
Anal_Grinder
statusas
Senbuvis
Aišku, kad įdomu. Ir dar aiškiau, kad būsim.
Žinučių: 242 2008-08-26 23:02
Velinas
statusas
Senbuvis
Reiks užlėkt
Žinučių: 361 2008-08-26 23:08
nagual
statusas
True senbuvis
būsma
Žinučių: 704 2008-08-29 11:42
F.Y.T.
statusas
True senbuvis
Brangu. Rustui taupyt reikia ir Vader'iams.
Žinučių: 714 2008-08-29 11:49
Kronas
statusas
Senbuvis
Kaip besispjaudančiam žaliais pūliais gal labiau tiktų grindo koncertas, bet bandysiu būt... ;D
Žinučių: 175 2008-08-29 11:59
Velinas
statusas
Senbuvis
Sakyčiau gera tusovkė buvo. DELCHIA labai įdomiai susiklausė, o TAAK ištaškė juodai.
Žinučių: 361 2008-08-30 11:31
Anal_Grinder
statusas
Senbuvis
Delchia, tai šyza visiška. Kosmosas ten buvo.
Žinučių: 242 Redaguota 1 k. (paskutinį: 2008-08-30 12:45:
Kronas
statusas
Senbuvis
Koncertas gerulis buvo.
Bet aš tikėjausi šitame koncerte daaaug mažiau energijos ;D
Žinučių: 175 2008-08-30 13:28
EX_libris
statusas
True senbuvis
Nieko smagiau gyvenime nėra už eksprontu susiorganizuotą kelionę/koncertą . Oplia, kaip šauniai išpuolė nukeliauti/parkeliauti ir koncertą atbūti. Nagual, Crypticai - dėkui už kelionę (: Sklerozei - už kompaniją, Sinuh už... Hyper aktyvią ir gerą nuotaiką :D
Patiko aplinka labai. Toks užkampis, tokiu undergroundu padvelkė. Labiausiai įsiminė Frailty. Gerą įspūdį paliko. Kitoms grupėms ir organizatoriams - tiesiog dėkui už gerą laiką \m/ Va, tik Mountinside keistai tame sąraše išrodė. Bet nesiskundžiu, visai smagiai suėjo. Tik "Birutę" pamiršo ... ;/

P.s. Kas pavogėt mano " \m/ " ženkliuką - tikiuosi pamesit :/
Žinučių: 517 Redaguota 1 k. (paskutinį: 2008-08-30 13:49:
banditaz
statusas
Moderatorius
Na ką, visai neblogas renginukas.

Tik įėjus instrumentus jau barškino ETHERE. Užsiėmęs pozicijos nė nespėjau deramai pradėt klausytis, mat po poros gabalų nulipo nuo scenos. Nieko konkretaus pasakyti negaliu, bet skambėjo normaliai.

DELCHIA tai ištaškė. Neklausau tokio pobūdžio muzikos, tik retsykiais užsileidžiu, bet Niko gyvas pasirodymas buvo jėga. Sėdėjau ir kaifavau. Matosi ir girdisi, kad "Influences: moxlas fizikos fakultete" :) Taip ir toliau.

FRAILTY pasirodymas man buvo geriausias iš visų. Labai smagiai susiklausė, dar ir kelis karčius nukrėčiau.

MOUNTAINSIDE klausiausi lyg tarp kitko. Nekabina jie manęs nuo seno, kažkaip nieko įdomaus nerandu pas juos. Ir vokalas vakar tragiškai skambėjo mano ausiai. Tiesa, patiko tas gabalas, kur atseit jų "ilgiausias, bet galėjo tik dvi dalis grot, nes kitas gitaristas išvykęs" :)

TAAK jau buvo sunkoka klausyt. Gana įdomus skambesys ir visai nieko. O dar estų kalba smagiai skambėjo :)) Tiesa, vokalistui tarp gabalų nevertėjo kalbėti (angliškai), nes toks jausmas buvo, kad nelabai žinojo (arba mokėjo) pasakyti, ką nori :)

Suma sumarum - dėkui organizatoriams, renginukas labai vykęs! Garsas buvo pakankamai geras kaip tokiai patalpai (dėkui Rimtautui), tik oro truputuką mažokai. Lauksim tėsinio kitais metais :)
Žinučių: 1172 2008-08-30 14:31

Puslapiai: 1, 2

kraujas

NAUJIENOS
LIETUVOS NAUJIENOS
UŽSIENIO NAUJIENOS

RENGINIAI LIETUVOJE
2012-02-16 įvertinimas
Koncertas skirtas Lietuvos Valstybės atkūrimo dienai paminėti "Iš kartos į kartą": Mindrė ...
2012-02-18 įvertinimas
Vasario 3-18 - XIII FORTAS (rap metal, Panevėžys) ir G. SOLID (disco-metal, Kaunas) turas po Lietu...
2012-02-25 įvertinimas
Vilniuje festivalis "Trejos Šešerios": ALTAR OF PLAGUES (Airija, black) MONARCH (Prancūzija,...
2012-04-11 įvertinimas
Vilniuje post roko/metalo trijulė RUSSIAN CIRCLES (JAV) Vieta: "Propaganda" (V.M.Putino 5) Da...
2012-06-22 įvertinimas
Varniuose 13-asis KILKIM ŽAIBU - baltiškas senųjų tradicijų ir sunkiosios muzikos festivalis:...
PARODYTI VISUS
RENGINIŲ ARCHYVAS

RENGINIAI UŽSIENYJE
VISI UŽSIENIO RENGINIAI